Следете нè на:

Вести и настани

Државен натпревар по англиски јазик

Со учењето и знаењето на друг јазик стануваме други личности, со различни визии за животот. Јована Пејовска го освои високото ВТОРО ДРЖАВНО МЕСТО по англиски јазик од 174 учесници под менторство на наставничката Благица Чатлеска.

Ученичките Бошкоска Иларија 8 – мо одделение, Ева Милошеска и Симона Ѓорѓиеска од 6 – то одделение успешно учествуваа на овој натпревар што се одржа во саботата на 06.05.2023 година во Скопје.

Честитки за постигнатиот успех, Вие сте наша гордост!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани