Следете нè на:

Вести и настани

Дигитален саем за стручно образование

Учениците од деветто одделение го следеа Дигиталниот саем за стручно образование поддржан од Министерството за образование и наука.

Имено, организатор на Дигиталниот саем за стручно образование е Стопанската комора.

Oвој саем претставува продолжение на дигиталниот саем за стручно образование што се организираше преку швајцарскиот проект „Образование за вработување“ (Е4Е) кој работи на подобрување на стручното образование заедно со Швајцарската амбасада во нашата држава, во соработка со Стопанската комора.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани