Следете нè на:

Вести и настани

Државен натпревар по географија

На 18.05.2024 се одржа државниот натпревар по географија. Нашите вредни ученици од VIII и IX одделение после одличните настапи на општинскиот и регионалниот натпревар се претставија во одлично светло на државниот натпревар во голема конкуренција.

1.Никола Здравески – 8 мо одделение – ВТОРА НАГРАДА!

2.Матеа Танева – 9 то одделение – ТРЕТА НАГРАДА!

3.Кристијан Николовски- 8 мо одделение – успешно учество.

4.Арсениј Солевски – 9 то одделение – успешно учество.

Ментор: Христијан Граороски;

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани