Следете нè на:

Вести и настани

Државен натпревар по англиски јазик

Високите јазични врвови секогаш достижни за нашите ученици. Овој пат успешни на државно ниво:

5️⃣Петто одделение: ТРЕТА НАГРАДА за Андреј Велевачкоски; Ментор: Матеја Велјановска Спиркоска.

7️⃣Седмо одделение: ВТОРА НАГРАДА за Марија Николова; Ментор: Благица Чатлеска.

9️⃣Деветто одделение: ТРЕТА НАГРАДА за Иларија Бошкоска; Ментор: Благица Чатлеска.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани