Следете нè на:

Вести и настани

Државен натпревар по биологија

Работејќи осознаваме дека учениците се нашиот накит кој го носиме, особено учениците кои со сето срце навлегуваат во тајните на науката, сакајќи да го променат светот. Денес, нашето училиште се гордее со овие ученици.

На 9-от Државен натпревар по биологија одржан денес на 21.05.2022 год. на Природно математичкиот факултет во Скопје под менторство на наставничката Билјана Андрееска Георгиеска ученичката Елена Џајковска освои ПРВА НАГРАДА во категорија 9-то одделение, а ученичките Матеа Танева и Теодора Ѓорѓиоска ТРЕТА НАГРАДА во категорија 7-мо одделение, Бисера Стојаноска пофалница во истата категорија.

Честитки до сите! 

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани