Следете нè на:

Вести и настани

Државен натпревар по биологија

На Државниот натпревар по биологија кој се одржа на 20.5.2023 год. во просториите на ПМФ – Скопје учениците од нашето училиште под менторство на наставничката Билјана Георгиеска постигнаа одлични резултати: Матеа Танева 8-мо одд. 2 награда, Јована Пејовска 8-мо одд. 2 награда, Марко Марковиќ 8-мо одд. 2 награда.

Честитки за нашите биолози.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани