Следете нè на:

Вести и настани

Државен натпревар Олимпијади по француски јазик

На 11.05.2022 год. нашите ученици Марија Котева и Георги Николоски на Државниот натпревар Олимпијади по француски јазик 🇫🇷 за 9-то одделение се натпреваруваа со своите врсници од сите региони на Македонија! Се пласираа во најдобрите 8 рангирани и продолжуваат на усно!

БРАВО за трудот, желбата и истрајноста 👏

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани