Следете нè на:

Вести и настани

Честит 8 – ми Март

Повеќе ученици од одделенска и предметна настава учествуваа на училишниот конкурс за изработени честитки и пораки по повод 8 – ми Март.

Со изложба од дел на прекрасно изработените честитки и пораки, тие се придружуваат на честитките за меѓународниот ден на жената 8 – ми Март 🌹😊

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани