Следете нè на:

Вести и настани

Активности по повод светскиот ден на детето

Во рамките на 20-ти ноември “Денот на правата на децата”, учениците од 6 a и 6 б одделение, под менторство на наставничките Благица Чатлеска и Ирена Наумоска ги запишаа своите права со што го уредија и украсија училишниот ходник.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани