Следете нè на:

Вести и настани

Меѓународен ден на детето

Преку Чадорчето на детството учениците од вторите одделенија го одбележаа Меѓународниот ден на детето 20 ти Ноември.

Имаме права, но имаме и обврски. Тие порачаа дека сакаат сите деца во светот да ги имаат истите права. Да имаат среќно детство, топол дом, родителска љубов.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани