Следете нè на:

Вести и настани

Активности по повод меѓународниот ден на детето 1 ви Јуни

По повод Меѓународниот ден на детето 1 ви Јуни нашето училиште со задоволство го поддржа и зеде учество во донацискиот базар “Сестрите за сестрите“ кој се одржа во Прилеп.

Настанот беше организиран од Унијата на ЗМСТАС, предводена од Здружението „За нас“, со единствена и благородна цел, да се соберат средства за лекување на децата.

Со изработки учествуваа учениците од IV в одд. под менторство на наставничката Жаклина Ристеска.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани