Следете нè на:

Вести и настани

Активност на секцијата “Љубители на германскиот јазик“

Драги наши наставнички,

Ние членовите на секцијата “Љубители на германскиот јазик” во денешната активност “Заштити ја околината и подари со љубов” ја прикажавме нашата креативност и ги подаривме нашите изработки од срце за сите вас.

Барем на момент уживајте во чувството дека некој постојано мисли на вас, вашите ученици!

Среќен 8-ми март!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани