Следете нè на:

Вести и настани

Активности на Англиската и Германската секција

Во рамките на воннаставни активности учениците од шестите одделенија од англиската и германската секција ја посетија Градската библиотека – Борка Талески, оддел странска литература.

Учениците се запознаа со многу германски и англиски наслови, поети и писатели. Во едночасовната посета уживаа во дружењето со книгите и со вработените кои создадоа пријатна атмосфера и ги запознаа со нивната улога и работа во библиотеката.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани