Следете нè на:

Вести и настани

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ IASS- RES.C: 2022-2024

ООУ „Гоце Делчев“ – Прилеп кој е носител на Сертификати за квалитет и општествена одговорност се стекна со “Сертификат за општествена одговорност IASS – RES.C:2022-2024”, златен печат, кој ни е издаден и доделен од страна на ИАСС, здужение за истражување, анализа, стандардизација и сертификација.

Изразуваме голем благодарност до ИАСС за препораката за користење на нашите услуги сега и во иднина, како и за препознавањето на вистинските вредности и квалитет.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани