Следете нè на:

Вести и настани

Врвни успеси на нашите музички таленти

На регионалниот натпревар во хорови, оркестри и солисти нашата ученичка Антонија Донеска од 9 а одделение под менторство на наставникот Љупчо Мирчески го освои првото место со максимални 100 бодови!!!

Републичките натпревари ќе се одржат на 6 Мај во домот на културата Марко Цепенков – Прилеп.

На Антонија и посакуваме огромен успех и на овој натпревар.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани