Следете нè на:

Вести и настани

Виолета Балеска – предмет Математика, наставна содржина: „Мерење во сантиметри“ во 3 то одделение.

„Мерење во сантиметри“

Виолета Балеска – предмет Математика, наставна содржина: „Мерење во сантиметри“ во 3 то одделение.

Posted by ООУ "Гоце Делчев" – Прилеп on Thursday, May 7, 2020

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани