Следете нè на:

Вести и настани

„Егзотермна и ендотермна реакција“

Покрај наставниците и учениците од нашето училиште даваат придонес во изведувањето на оn line наставата.

Следните неколку постови ќе бидат токму посветени на нив и на нивната истражувачка активност под менторство на наставничката Кети Т. Иваноска.

Првиот експеримент е изведен од нашиот ученик во 9 то одделение Ангел Милошески: „Егзотермна и ендотермна реакција“.

„Егзотермна и ендотермна реакција“

Покрај наставниците и учениците од нашето училиште даваат придонес во изведувањето на оn line наставата.Следните неколку постови ќе бидат токму посветени на нив и на нивната истражувачка активност под менторство на наставничката Кети Т. Иваноска.Првиот експеримент е изведен од нашиот ученик во 9 то одделение Ангел Милошески: „Егзотермна и ендотермна реакција“.

Posted by ООУ "Гоце Делчев" – Прилеп on Monday, May 11, 2020

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани