Следете нè на:

Вести и настани

ВЕЛИГДЕНСКИ БАЗАР

Велигденскиот базар во кој учествуваа учениците со голем број изработки подготвени со поддршка на наставниците и родителите го красеше прекрасна атмосфера на радост на учениците кои со нескриено задоволство ги реализираа овие воннаставни активности.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани