Следете нè на:

Вести и настани

Среќна нова 2023 година!

Годината Нова радосна да биде. Љубовта да царува, животот среќа на сите да дарува. Хармонија и спокојство да не исполнува. Упесите да се редат во строј, насмеани лица да има безброј!

Прекрасни Новогодишни и Божиќни честитки и пораки подготвија учениците од различни одделенија од нашето училиште. Најуспешните ќе бидат наградени.

СРЕЌНА НОВА 2023 ГОДИНА ОД УЧЕНИЦИТЕ И ВРАБОТЕНИТЕ НА ООУ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ – ПРИЛЕП! 😊

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани