Следете нè на:

Вести и настани

Новогодишен базар

По повод Новогодишните и Божиќните празници учениците од различни паралелки од сите одделенија се вклучија во Новогодишниот базар организиран во училиштето. Тие, поддржани од своите одделенски раководители како и од нивните родители, на своите штандови изложија голем број на изработки кои имаа продажен карактер. 

Паричните средства добиени од успешно организираната продажна изложба се наменети за збогатување на лектирниот фонд со книги за потребите на одделенска и предметна настава.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани