Следете нè на:

Вести и настани

Регионален натпревар по германски јазик

На 24.02.2024 год. се одржа регионален натпревар по германски јазик за основните и средните училишта од регионот.

Нашите германисти под менторство на наставничката Билјана Најдоска постигнаа одлични резултати:

9 одделение: Јована Пејовска II награда! Теодора Ѓорѓиеска II награда! Теодора Тасеска III награда! Арсениј Солевски пофалница; Сара Цветаноска учество;

7 одделение: Ева Милошеска II награда! Симона Ѓорѓиеска II награда! Марија Илиеска – учество;

Продолжуваме на државната олимпијада со нови успеси 🇩🇪

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани