Следете нè на:

Вести и настани

Регионален натпревар по биологија

Честитки за нашите ученици на Регионалниот натпревар по биологија што се одржа во саботата на 09.04.2022 година.

Елена Џајковска 9 а одд. – прво место!

Матеа Танева 7 б одд. – втора награда!

Теодора Ѓорѓиоска 7 б одд. – втора награда!

Бисера Стојаноска 7 а одд. – втора награда, кои се пласираа на државниот натпревар!

Марија Котева 9 б одд. – 3 награда!

Теодора Тасеска 7 в одд. – 3 награда!

Арсениј Солески 7в одд. – 3 награда!

Им посакуваме огромен успех и на државниот натпревар.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани