Следете нè на:

Вести и настани

Прво место во ФУТСАЛ за нашата женска екипа

На ден 06.04.2023 год. завршија натпреварите по групи во ФУТСАЛ ЖЕНСКИ за основните училишта за 6 и 7 одделение од Прилеп. Нашето училиште ООУ “ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ” – ПРИЛЕП го освои првото место со резултат 15:1!

Честитки, им посакуваме ист пласман и на регионалниот натпревар.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани