Следете нè на:

Вести и настани

ПРОДОЛЖУВАМЕ КОН НОВИ ПРОЕКТИ И УСПЕСИ!

ООУ “Гоце Делчев”, целосно поддржано од Општина Прилеп, во изминатите две години во континуитет се стреми кон подобрување на условите за работа на учениците и наставниците како и подобрување на воспитно- образовниот процес.

Во период од две години е реализирано:

✅️Реновирање на кабинет за јазици;

✅️Санација и молерисување на дел зграда од училиштето;

✅️Подготовка на сензорна соба;

✅️Набавка на смарт табли и телевизори;

✅️Опремување на кабинетите од природна група предмети хемија/биологија и математика/физика;✅️Опремување на кабинетот по информатика;

✅️Опремување на кабинетот по музичко образование;

✅️Промена на дел од внатрешната дограма;

✅️Подобрување на осветлувањето и санација на хидрантската мрежа;

✅️Реконструкција на спортска сала и соблекувални, промена на под во сала и училници, кабинети и канцеларија на приземје, роло завеси на 2 ката;

✅️ Информатичка и видео опрема, хардверска и софтверска опрема;

✅️Канцелариски инвентар;

✅️Набавка на нагледни средства и наставни помагала;

✅️Набавка на правосмукалки и професионална машина за чистење на подови;

❗️НАЈДОБРОТО ГО ЗАСЛУЖУВААТ НАШИТЕ ДЕЦА!❗️

https://fb.watch/pzPPlIUoem/?mibextid=2JQ9oc

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани