Следете нè на:

Вести и настани

Донација од Шпаркасе банка

Во соработката со локалната средина нашето училиште изразува голема благодарност на Шпаркасе Банка за донацијата на четири комјутери кои ќе дадат придонес во воспитно образовниот процес.

Се надеваме дека успешната соработка и понатаму ќе продолжи.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани