Следете нè на:

Вести и настани

Прекрасна книга од нашите петто одделенци

Детските права се исти за секое дете во целиот свет.

Учениците од V-г одделение создадоа книга во која ги запишаа и илустрираа детските права, книга која ќе биде дел од библиотечното катче на паралелката и ќе може да се користи во текот на целата учебна година.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани