Следете нè на:

Вести и настани

Посета на народниот театар “Војдан Чернодрински”- Прилеп

Нашите ученици од петто одделение имаа едно прекрасно искуство, посета на театар.Посетата на театарот беше во склоп на изборниот предмет Театарот уметност на емоции.

Го посетија народниот театар “Војдан Чернодрински”- Прилеп и имаа можност да разговараат со актерите и да научат многу нешта за оваа уметност што кај нив разбуди многу емоции.

Голема благодарност до сите вработени што им овозможија одблиску да се запознаат со сите чинители на една театарска претстава како и нивните несебични одговори на секое поставено прашање.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани