Следете нè на:

Вести и настани

Општински натпревар по биологија

На Општинскиот натпревар по биологија во петокот на 16.02.2024 год. учениците од нашето училиште ги постигнаа следниве резултати:

Бисера Стојаноска 9 одд. 1 награда!

Јована Пејовска 9 одд. 2 награда!

Иларија Бошкоска 9 одд. 2 награда!

Теодора Ѓорѓиоска 9 одд. 2 награда!

Тамара Николоска 9 одд. 2 награда!

Ана Незаркоска 9 одд. 3 награда!

Анастасија Темелкоска 7 одд. 2 награда!

Симона Ѓорѓиоска 7 одд. 2 награда!

Дориан Темелкоски 7 одд. 3 награда!

Патриција Наумоска 7 одд. 3 награда!

Марија Илијеска 7 одд. Пофалница!

Сите учесници продолжуваат на Регионалниот натпревар.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани