Следете нè на:

Вести и настани

Одбележување на Меѓународниот ден на жената 8 ми Март

Одбележување на Меѓународниот ден на жената 8 ми Март, со многу активности: голем број на честитки изработени со љубов од учениците до саканите жени, “беџови на почит” за жените во училиштето изработени од Ученичкиот парламент и стручната служба од училиштето, реферат посветен на улогата и значењето на жената некогаш и денес, песнички и лични творби.

Се со една мисла и порака: “Почит и љубов кон секоја жена” 💐😊

Ваше ООУ “Гоце Делчев” Прилеп.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани