Следете нè на:

Вести и настани

Новогодишна работилница

Младинскиот информативен и советодавен центар ИНФО СЕГА, заедно со Младински Совет Прилеп и локалните волонтери,на 05.12 .2018 одржаа Новогодишна креативна работилница во ООУ Гоце Делчев, со учениците од VI, VII, и VIII одделение. На работилницата присуствуваа 19 ученици од секцијата по Француски јазик.

Заеднички изработивме интересни честитки, лампиони, Снешко, Дедо Мраз и други новогодишни украси.

Младинскиот информативен и советодавен центар ИНФО СЕГА, заедно со локалните и ЕВС волонтерите, ќе продолжи со спроведување на креативни работилници по повод Новогодишните и Божиќните празници и во другите основни училишта.

Посебна благодарност за соработката до наставничката по Француски јазик Ирена Наумоска и нашите локални волонтери Јана и Мери.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани