Следете нè на:

Вести и настани

Новогодишен базар

ПРАЗНИЦИ СЕ БЛИЖАТ

🎁Новогодишен базар

🎅Шарено, разиграно, весело предновогодишно организирање

😀Еуфорија и радост во секој агол

🌲Браво и честитки за сите ученици, наставници, родители!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани