Следете нè на:

Вести и настани

Не запираат победите на младите хемичари

Државниот натпревар по хемија за учениците од основните училишта се одржа на 16 јуни на Природно-математичкиот факултет во Скопје.

На натпреварот учествуваше првенецот на генерацијата, Иван Кузманоски и менторот Кети Иваноска.

Освојувајќи втора награда, уште еднаш докажа дека многу заслужено ја носи титулата првенец на генерацијата.

Честитки за Иван, му посакуваме уште поголеми успеси во понатамошното образование, се гордееме што беше наш ученик! 👏😊

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани