Следете нè на:

Вести и настани

Наставникот мотивира-наставникот инспирира!

Убавината на учителската работа е дар одбоговите. Учителот има моќ да ја запали искрата на радозналоста, да ја отклучи вратата на знаењето кај секое дете.

Од мали нозе да го негуваме творештвото и пишаниот збор.На литературниот конкурс кој го организираше ЗОН Учител на тема “Мојот учител, моја инспирација”, нашата ученичка Галена Митреска од III г одд. под менторство на наставничката Даниела Наумоска освои трета награда. Голема благодарност и на ученичката Дарија Свартиноска за учеството со своја творба.

Честитки и многу успеси во иднина на младите поетеси.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани