Следете нè на:

Вести и настани

Нашите вредни математичари

Уште еден успешен натпревар за нашите математичари.

На Регионалниот натпревар по математика кој се одржа на 04.03.2023 год. во ООУ “Кочо Рацин” – Прилеп, нашите ученици освоија одлични резултати.

Им честитаме и нив и на нивните ментори и им посакуваме уште многу успеси во иднина.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани