Следете нè на:

Вести и настани

Ликовна секција

Ликовната секција под менторство на наставникот Филип Перески изработи изложба на слики во чест на нашиот патрон.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани