Следете нè на:

Вести и настани

Хорската секција со активности по повод патрониот празник

Нашите вредни ученички од хорската секција под менторство на наставникот Љупчо Мирчески ни припремија неколку музички изненадувања….уживајте 😊

Најпрво да ги слушнеме ученичките од 9 б одд. Христина Петкоска и Андреа Велјаноска со песната „Ако згрешам нека изгорам“.

Една прекрасна изведба од страна на ученичките од 7 а одд. Антонија Донеска и Марија Велкоска со песната „All of Me“ членови на хорската секција 🙂

Уште една преубава изведба од ученичките од 9 в одд. Марија Наумоска и Ивана Стојкоска со песната „My future“, исто така членови на хорската секција кои на еден креативен начин со помош на инструментите пијано и гитара ни ја исполнија оваа прекрасна песна 😊

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани