Следете нè на:

Вести и настани

Хуманост на дело

Треба да имаш големо срце за да бидеш хуман.

Денес 18.12.2019 година во нашето училиште ООУ„Гоце Делчев“ – Прилеп г-ѓа Фросина Боцевска донираше зимска облека, училишни ташни и училишен прибор на двајца ученици од нашето училиште.
Радоста и среќата кај децата беше голема.

Ѝ благодариме на Фосина за нејзината хуманост! 👏

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани