Следете нè на:

Вести и настани

Хуманитарен турнир во кошарка

На ден 20.12.2019 год. се одржа одделенскиот традиционален хуманитарен турнир во кошарка за 7 – мо и 9 – то одделение.
По голема и неизвесна борба нашето училиште ги доби следните резултати:

Прво место: 7 одделение машки од 7 б;
Прво место: 7 одделение женски од 7 в;
Прво место: 9 одделение машки од 9 б;

Собраните средства ќе бидат наменети за ученици на кои им е потребна помош.

Уште еднаш честитки за победниците…БРАВО ООУ „Гоце Делчев“!!! 👏😊

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани