Следете нè на:

Вести и настани

Државни места по предметот Природни науки

Нови победи на нашите природници!

Државниот натпревар по природни науки, организиран од Македонско биолошко друштво, се одржа на 12 јуни на Природно-математичкиот факултет во Скопје.

На натпреварот учествува двајца наши шестоодделенци и нивните ментори.

Ученичката Матеа Танева и нејзиниот ментор Кети Иваноска освоија трета награда, а Арсениј Солевски и менторот Билјана Георгиеска освоија пофалница.

Честитки до учениците и нивните ментори!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани