Следете нè на:

Вести и настани

Ден на раѓањето на нашиот патрон Гоце Делчев

По повод раѓањето на Гоце Делчев, 4 Февруари учениците од 4 б одделение под менторство на наставничката Соња Ранчанова Димкоски на креативен и интересен начин го отсликаа животниот пат на великанот. И нагласија дека Гоце Делчев е жив.

Тој живее со неговите дела во моето, твоето, во нашите срца.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани