Следете нè на:

Вести и настани

„Да си дете е многу убаво, да си среќно дете е најубаво“

Порачуваат учениците од 1 г оддделение по повод 20 Ноември, Светскиот ден на детето. Тие испратија пораки за љубов, радост и среќа за секое дете, желби за безгрижно детство затоа што децата се иднината на нашиот свет.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани

 • Меѓународни ликовни награди

  На Меѓународната ликовна изложба за деца и младинци 13 Ноември организирана од страна на...

 • Секција на млади физичари

  Учениците од Секцијата Млади физичари преку своите активности сакаа уште еднаш да апелираат за...

 • Новогодишна изложба

  По повод Новогодишните и Божиќните празници во нашето училиште се организираше конкурс за ликовни,...

 • Млади Франкофони

  Денес, во пријатна новогодишна атмосфера, во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници, членовите на...