Следете нè на:

Вести и настани

Активности на учениците од 8 г одделение

Учениците од 8 г одделение се вклучија во активностите за одбележување на Детската недела.

Со посета на учениците од 4 г одделение и наставничката Даниела Котеска симболично ги потсетија учениците на правата кои ги имаат, но и нивните обрски – малите секогаш треба да учат од постарите. Децата се најважни за сите нас. Треба да се грижиме за нив, да ги сакаме, да ги поттикнуваме и да ги поддржуваме.

Децата се нашата иднина и го заслужуваат најдобро. Да растат, учат, развиваат во средина полна со љубов и разбирање. На тој начин ќе создаваме здрави и успешни генерации.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани