Следете нè на:

Вести и настани

Активности на англиската секција по повод празникот Св.Валентин

Да споделиме радост, да измамиме насмевка, да ја славиме ЉУБОВТА кон едукацијата, јазиците, природните и општествените науки, родителите, другарите, наставниците.

Иако нетипичен за нашата земја, но празник кој се слави изворно во земјите чиј јазик го изучуваме, учениците од седмите одделенија под менторство на наставничката по англиски јазик Благица Чатлеска, се запознаа со празникот Св. Валентин уредувајќи го своето катче и споделувајќи ги своите изработки со своите помали соученици и наставниците.

“Секојдневно споделете знаење, насмевки и љубов” – порака која ја испраќаме до сите Вас!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани