Следете нè на:

Вести и настани

Активности на англиската секција по повод денот на благодарноста

Во рамките на Англиската секција, учениците од седмите одделенија, под менторство на наставничката по англиски јазик, Благица Чатлеска, го одбележаа Денот на Благодарноста, посетувајќи ги дечињата од детската градинка “Гоце Делчев” и подарувајќи им дел од своите изработки. Искажавме благодарност кон нашите наставници, родители, возрасните, другарите, но и изработивме дрва на благодарноста каде испишавме за што се сме благодарни.

Доблест е да искажеме благодарност и често да го изговараме овој волшебен збор за се што имаме.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани