Следете нè на:

Вести и настани

Успеси на наши ученици

Учениците од 3 г оддeление и ученикот Бојан Кузески од 7 в одделение од нашето училиште зедоа активно учество и остварија солидни резултати на Меѓународниот натпревар по Англиски јазик WILLKOMMEN 2020 – во конкуренција со други ученици од останати 8 држави низ светот.

Истите се пласираа и во вториот круг на натпревар од WILLKOMMEN 2020.

Посакуваме и понатамошни успеси на Бојан Кузески, Михаил Здравески, Ема Андрејевска, Стефан Ѓорѓиески, Горазд Димитриески, Матеј Кондоски, Ања и Константин Милески, Марио Ивчев, Јана Ристеска, Ѓорѓи Ѓорѓиоски.

Честитки 🤗

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани