Следете нè на:

Вести и настани

Успешни математичари

Честитки за учениците од IV б одделение под менторство на наставничката Сузана Здравеска кои на Регионалниот натпревар по математика кој се одржа на 13.03.2021 год. ги освоија следните места:

Јана Николоска: 2 -ро место!

Ева Блажеска: 2 – ро место!

Софија Крстеска 3 – то место!

Најче Петрески: 3 – место!

Димитар Ѓорѓиоски: 3 – место!

Уште еднаш големо браво и честитки за нашите вредни ученици!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани