Следете нè на:

Вести и настани

Сузана Здравеска – предмет Општество, наставна содржина: „Воден и воздушен сообраќај“ вo 3 то одделение

„Воден и воздушен сообраќај“

Уште еден прекрасен час од нашата наставничка Сузана Здравеска :)Предмет Општество, наставна содржина „Воден и воздушен сообраќај“ во 3 то одделение.

Posted by ООУ "Гоце Делчев" – Прилеп on Wednesday, May 6, 2020

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани