Следете нè на:

Вести и настани

Сузана Здравеска – предмет Македонски јазик, наставна содржина: „Поговорки“ вo 3 то одделение

„Поговорки“

Сузана Здравеска – предмет Македонски јазик, наставна содржина „Поговорки“ во 3 то одделение.

Posted by ООУ "Гоце Делчев" – Прилеп on Saturday, April 18, 2020

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани