Следете нè на:

Вести и настани

Сузана Здравеска – предмет Македонски јазик, наставна содржина: обработка на расказ: „Дрво за сите“ од Рајко Јовчески вo 3 то одделение

„Дрво за сите“

Сузана Здравеска – предмет Македонски јазик, наставна содржина: обработка на расказ „Дрво за сите“ во 3 то одделение.

Posted by ООУ "Гоце Делчев" – Прилеп on Tuesday, April 21, 2020

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани