Следете нè на:

Вести и настани

Прво место на регионален натпревар за нашите вредни хористи

ОГРОМНО БРАВО за нашите златни хористки кои го освоија ПРВОТО МЕСТО со 93 бодови на Регионалниот напревар на хорови и оркестри во Битола под менторство на наставникот Љупчо Мирчески 🏆

Им посакуваме уште поголеми успеси во понатамошното музичко творење!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани